Kind Shoppen

10 x BUDGETPROOF SCHOENCADEAUS

Het is pas oktober, dus waarom nu al schoencadeautjes voor 5 december kopen? Nou, ik heb de leukste schoencadeautjes voor Riv en Vieve al uitgezocht, maar die hebben wel een kleine levertijd.. Omdat ik geen zin heb in schoencadeau stress, ben ik er dus nu maar vast mee begonnen. Ik heb ze voor jou op een rijtje gezet, kijk je mee?

Een aantal schoencadeautjes van dit jaar heb ik op AliExpress geshopt. Ik vind het leuk als de kids hun schoen mogen zetten -al snapt Vieve er nog niet zoveel van- maar het hoeven geen mega cadeaus te zijn. De decembermaand is namelijk al duur zat én ik vind ook dat ze blij mogen zijn met kleine spulletjes. Omdat AliExpress gemiddeld tussen de 16 en 36 dagen levert is het dus best verstandig om al zo vroeg te beginnen met schoencadeautjes te shoppen.

Voor alle genoemde prijzen is het goed om te weten dat dit de prijzen zijn die ik betaald heb inclusief verzendkosten. De prijzen schommelen nog wel eens. Het kan dus maar zo zijn dat het product nu duurder, of misschien wel goedkoper is.

De 10 leukste!

Sinds een poosje is Riv fan van brandweerman Sam. Ik weet niet waar hij het heeft gezien, maar hij komt geregeld met puppy ogen naar me toe of hij brandman Sam op joetjoep mag kijken. Ik scoorde deze figuurtjes uit de serie. 12 stuks voor €3,95.

 Duplo doet het volgens mij bij iedere peuter goed! Riv heeft ontzettend veel duplo, maar vrij weinig poppetjes. Omdat hij nu steeds meer rollenspellen doet vond ik het leuk zijn duplo poppetjes verzameling uit te breiden. Vieve ‘speelt’ ook al geregeld met de Duplo. Uiteraard zijn deze poppetjes niet van het echte merk duplo, maar ze passen wel op de echte duplo. Ze kosten €0,81 per stuk. Je hebt ze ook in diertjes, deze kosten €0,36-€2,59 per stuk (afhankelijk van welk diertje je kiest).

 Riv is weg van auto’s. Overal waar hij heen gaat, moeten zijn auto’s mee. Hij vermaakt zich er letterlijk uren mee. Er sneuvelen nog wel eens wat autootjes, dus we

kunnen er nooit genoeg van hebben. Ik kocht een paar Cars autootjes. Hij is sinds kort fan van de Cars film, dus vond ik deze wel leuk.

Ik vond het leuk om verschillende soorten te kopen, dus dat deed ik hier en hier. Prijs: tussen de €1,04 en €2,96 per stuk.

 Nog meer auto’s! De Hot Wheels kocht ik hier. De prijzen variëren tussen de €2,54-€2,95 per stuk, afhankelijk van welk model je kiest.

 Muzikaliteit stimuleren bij kinderen vind ik super goed. Dat kun je natuurlijk doen door samen te zingen of muziek te luisteren, maar het is minstens net zo leuk om samen muziek te maken. Iets minder prettig zijn vaak die vreselijk harde geluiden die die elektrische dingen met zich meebrengen. Ik vind deze houten sambaballen daarom veel leuker! Ze kosten maar €0,56 per stuk. Je kunt alleen niet kiezen welke kleur je krijgt, maar soms helpt het om de verkoper een berichtje te sturen en daarin je voorkeur te vermelden. Ook leuk zijn deze met belletje er aan. Deze kosten €1,13.

 Vieve heeft 2 poppen. Ze speelt er pas sinds kort mee en houdt ze dan stevig vast. Verder speelt ze voornamelijk met het speelgoed van Riv.

Toch wilde ik voor haar ook een echt eigen cadeautje. Een leuk nieuw jurkje voor haar pop dus. Ook leuk: een  rugtas/draagzak voor de pop. Kan je mini-me ook lekker dragen. Let wel even op de maten bij het bestellen. Het zou jammer zijn als de kleertjes niet passen op de pop.

 Stickers plakken -en weer lospeuteren- is ook een favoriete bezigheid hier thuis. Voor Riv kocht ik deze stickers. Ik koos voor de auto’s en de dino’s. Hij gebruikt ze bijvoorbeeld om kleurplaten mee te versieren of om op zijn beloningslijst voor het potje te plakken.. Prijs: €1,11 per zakje.

 Kleien vinden peuters vaak ook erg leuk om te doen. Het voelt lekker, je kunt er in knijpen en de vorm veranderen. Wat ik zelf ook heel belangrijk vind, is dat het goed is voor de sensomotorische ontwikkeling. Ik kocht deze leuke klei vormpjes voor €0,98. Je kunt ze ook gebruiken voor het uitsteken van koekjesdeeg. Wel eerst even afwassen he 😉

  Een doosje eieren voor in de kinderkeuken. Deze heb ik al eerder gekocht, sterker nog, Riv kreeg ze vorig jaar in zijn schoen! Ze lijken net echt doordat ze in een doosje zitten. Prijs: €4,02.  Je shopt ze hier.

 Houten puzzels, het blijft leuk. Je kunt hier uit allerlei varianten kiezen. Ik koos voor de cijfers. Riv is daar fanatiek mee aan het oefenen. Hij (her)kent al bijna alle letters en cijfers, en kan zo spelenderwijs verder oefenen. Prijs: €4,32.

Tip van Flip: wij gebruikten een deel van deze cadeautjes ook om een grabbelton van te maken. Om Riv weer te stimuleren op het potje te gaan, verdiende hij stickers. Bij een x-aantal stickers mocht hij grabbelen.. Ook leuk om hiervoor dus kleine cadeautjes in te pakken.

Hoe pak jij het aan met schoencadeautjes? Zetten jullie ook vaker het schoentje, en wat voor cadeautjes doe je daar dan in?

xoxo Marissa 2


Alle linkjes werken op het moment dat dit artikel gepubliceerd is. Het kan voorkomen dat winkels op AliExpress tussentijds stoppen met de verkoop van een bepaald product. Het kan dus ook zo zijn dat een linkje op een later moment niet meer werkt.

2 Comments

  1. […] ik ook al behoorlijk wat toppers in huis gehaald. En de volgende items hadden zo in het artikel 10 x budgetproof schoencadeautjes gekund (oké, sommigen staan er ook in). Wij hebben het Ikea Duktig keukentje gepimpt en daarvoor […]

  2. […] printte een beloningsvelletje uit, kocht leuke stickers voor Riv en we waren er he-le-maal klaar […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.