Lifestyle Shoppen

AliExpress pareltjes #1

Wie mij een beetje kent weet dat ik een intense AliExpress liefhebber ben. Tijd dus voor een nieuwe rubriek! Hou jij ook van leuke koopjes, maar zie je door de Chinese bomen het bos niet meer? Ik help je op weg in de wondere wereld van AliExpress.

Jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met AliExpress. Toen snapte ik er nog niet veel van, had uit geen idee wat je er allemaal kon kopen en hoe dat werkte. Dat besteedde ik dus uit aan Stephan.

Nu is dat wel anders! AliExpress is bijna een hobby van me. Ik vind het super leuk om door de categorieën te neuzen en lekker te kijken. Het zijn vooral spulletjes voor de kids die ik daar koop, maar voor mezelf zit er soms ook wel wat bij.

Eerder gaf ik al tips om miskopen te voorkomen als je op AliExpress shopt, als je die nog niet hebt gelezen zou ik dat zeker even doen!

Voor alle genoemde prijzen is het goed om te weten dat dit de prijzen zijn die ik betaald heb inclusief verzendkosten. De prijzen schommelen nog wel eens. Het kan dus maar zo zijn dat het product nu duurder, of misschien wel goedkoper is.

In Nederland was het -toen ik zwanger was van Riv- lastig om leuke en betaalbare zwarte shirtjes te vinden voor baby’s en peuters. Dit toffe zwart/witte shirtje vond ik zo leuk dat ik hem in 2 maten heb besteld. Riv heeft bijna alle aangeboden varianten gehad.
Maat: 10-12 M
Prijs: €3,78,-.

We love black tees!

Zoals je ziet zijn wij gek op animal print! Riv had op zijn babykamer zebra behang en nu krijgt Vieve allemaal animal printjes verwerkt in haar kleding en schoenen.

Het jurkje is meer een tuniek en heeft wijde, 3 kwart mouwen.
Het is nog te koop en je shopt hem hier.
Maat: 6, omgerekend maat 80.
Prijs: €2,69.

De schoentjes die aan de muur hangen komen ook van Ali. Deze heb ik al een hele poos geleden gekocht. Ze zijn nog steeds te koop en er zijn ook meerdere motiefjes. Ideaal vind ik de soepele zool. Daarom vind ik ze ook ideaal voor het net leren lopen. Ik heb ze al klaar liggen in de volgende maat, maar dan een ander motiefje.
Maat: 2, ongeveer 11,5 cm en op AliExpress vergelijken ze dat met 3-6 maanden, maar Vieve droeg ze tot 12/13 maanden.
Prijs: €8,16.

De schoentjes die op het kastje staan zijn ook nog steeds te koop (yaaay!). Helaas zijn ze voor Vieve te klein. Een van haar baby vriendinnetjes heeft ze nu in haar kastje staan. Deze zijn wat stugger dan de echte schoentjes. Iets minder fijn, en niet zo handig als je kindje al erg ondernemend is en kruipt, maar wel erg leuk voor onderweg of als je ergens bent! Inmiddels heeft Vieve de grotere variant ♥  en die shop je hier.


Maat:
➾ 1, ongeveer 10,5 cm en op AliExpress vergelijken ze dat met 3-6 maanden.
➾ 3, ongeveer 12-12,5 cm. Op AliExpress vergelijken ze dat met 12-18 maanden. Dat klopt dus wel ongeveer.
Prijs: €5,01 voor de kleintjes en €5,10 voor de grotere variant.

Kniesokken zag ik vaker bij instagram mama’s. Nouja, eigenlijk bij hun dochters. Ik vond ze zo leuk dat ik ze alvast bestelde voor Vieve. Het leukst vind ik ze zodra je kindje loopt, onder een jurkje of een kort broekje. Twee varianten kocht ik, de zwart/witte panda en de grijze vosjes. Toen ze eenmaal binnen waren paste ik ze even bij een vriendinnetje van Riv die toen 1 jaar was. Past perfect, dan zijn ze dus leuk rond de 1 jaar.

                      Zwart/witte panda      Grijze vosjes
Maat:               10-12M                             0-1 Y
Prijs:                €0,92                               €1,35

Speelgoed

Qua speelgoed heb ik ook al behoorlijk wat toppers in huis gehaald. En de volgende items hadden zo in het artikel 10 x budgetproof schoencadeautjes gekund (oké, sommigen staan er ook in). Wij hebben het Ikea Duktig keukentje gepimpt en daarvoor konden we nog wel wat keukenspulletjes gebruiken.

Deze pizza deed mij aan vroeger denken. Mijn ouders hebben die nog steeds. Riv speelde er bij hen dus al mee. Ik bestelde hem op Ali, helaas zonder de pizza snijder erbij. De link die ik had doet het niet meer, maar volgensmij is deze pizza precies hetzelfde. Ik betaalde er €1,63 voor.

Ik dezelfde categorie kocht ik wat fruit en groente met klittenband ertussen. Riv vindt het zo leuk om dit met een mesje (plastic bestek) door te snijden en uit te delen. Ik kocht een set van 10 stuks voor €1,13 en een set van set van 12 stuks voor €2,96. Nog een leuke tip: door dit fruit te gebruiken, leerde Riv ook nog eens de kleuren kennen! Double the fun!

En terwijl ik dit artikel typ heb ik alweer wat nieuwe items besteld. Oeps! Als deze bevallen zal ik ze in #2 laten zien. Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen! Veel shop plezier.

xoxo Marissa 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.