Lifestyle Shoppen

AliExpress pareltjes #2

Hou jij ook van leuke koopjes, maar zie je door de Chinese bomen het bos niet meer? Ik help je op weg in de wondere wereld van AliExpress. Vandaag deel 2 van de AliExpress pareltjes.

Heb je deel 1 van deze reeks gemist? [Klik dan even hier!]

Voor alle genoemde prijzen is het goed om te weten dat dit de prijzen zijn die ik betaald heb inclusief verzendkosten. De prijzen schommelen nog wel eens. Het kan dus maar zo zijn dat het product nu duurder, of misschien wel goedkoper is.

Dat er via AliExpress heel veel ‘namaak’ wordt verkocht weet iedereen wel. Nou bedoel ik dan met name dingen die je in Nederland kunt krijgen en die ook via AliExpress worden verkocht, maar dan net iets anders.

Van mijn schoonzus kreeg ik toen Riv klein was een hele handige siliconenbak waar je hapjes in kon invriezen. Je moet het eigenlijk zien als een XXL ijsblokjes bak. Ik bestelde hem voor een vriendin die hem ook graag wilde. Op AliExpress kost deze €6,94 en in Nederland betaal je er gerust €17,95 voor. Wat ik deed? Toen ze net begonnen met de hapjes waren dat vaak maar een paar lepeltjes per keer. Ik had dan voldoende aan gepureerde, ingevroren groenten ter grootte van een ijsklontje. Naar mate de porties groter werden gebruikte ik dan deze vorm. Ook handig om kleine porties saus mee in te vriezen, bijvoorbeeld als je geen ui of knoflook door de saus wilt voor je kindje.

Een kleine tip om extra veel te kunnen maken: druk de ingevroren producten uit en bewaar ze in een diepvries zakje met zipper sluiting. Je kunt de vorm dan alweer gebruiken voor nieuwe hapjes.

Je shopt de vorm hier.

Dit item heb ik niet zelf gekocht, maar ik heb het regelmatig overwogen. Toen Riv leerde drinken uit een normale beker zijn er heel wat bekers omgevallen. Ze glipten uit zijn handen en daar lag het.. Het is dat mijn keukenkastjes al uitpuilen, maar anders had ik deze zeker erbij gezet. Je shopt ze hier voor €6,54 per stuk.

Baby it’s cold outside

Eind november begon het voor het eerst écht koud te worden en vroor het zelfs. Ik had al nieuwe mutsen en handschoenen gekocht voor de kids. De Joolz voetenzak toverde ik weer van zolder en ik bedacht me dat ik vorig jaar ook het een en ander had gekocht voor de winter.

Deze haaien voetenzak vond ik echt het einde! Toen wij de duo wagen nog met grote regelmaat gebruikten vond ik het wel een beetje sneu dat Riv geen voetenzak had. Maar om nou nog zo’n Joolz voetenzak te kopen vond ik ook wat ver gaan. Deze haaien voetenzak had ik al vaker gezien in webshops. Hier in Nederland kost hij rond de €80,- en dat vind ik nogal een bedrag! Nou ben ik ook best wel van het ondersteunen van lokale ondernemers en kleine(re) webshops, maar ik vond dit toch echt teveel geld voor een relatief simpele voetenzak. Ik zag dat mijn grote vriend Ome Ali hem ook verkocht en zelfs voor een veel schappelijkere prijs. Je koopt hem namelijk voor €11,30 en zeg nou zelf, da’s toch een stuk beter dan die prijs die ik eerder noemde?

Wat nog meer lekker warm is, is deze muts voor Vieve. Geen gedoe met oortjes die toch niet bedekt zijn. Ik vind hem super schattig!

Wie mij al langer volgt weet dat ik een enorme fan ben van panterprint. Op Facebook word ik te pas en te onpas getagd door mensen om me te attenderen op een nieuwe panter hype. Via instagram liet iemand me deze twinning pantersokken à €2,20 zien en ik was gelijk om! Deze moesten er hoe dan ook komen. Het enige nadeel vind ik dat ze een beetje glad zijn en Vieve er dus snel op uit kan glijden, zeker op onze vloer! Dat euvel ga ik proberen op te lossen met wat lijm uit een lijmpistool.

Dat waren weer even een paar AliExpress tips die ik met jullie wilde delen.
Follow my blog with Bloglovin


Alle afbeeldingen uit dit artikel komen van AliExpress.

1 Comment

  1. […] Lees ook: AliExpress pareltjes #2 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.