Gezin Vlog

AVONDROUTINE IN MIJN EENTJE ☆ VLOG 18

Jullie vroegen naar onze avondroutine. Hoe doe ik dat als ik alleen ben met de kinderen? Dat komt hier toch 2-3 keer per week voor. Ondanks een lege batterij van de camera is het met gelukt dit vast te leggen.

In deze video:
Wordt er gekookt, althans, een soort van. Spelen de kinderen buiten en zadel ik mezelf daardoor op met een extra klusje. Ik speel voor schoonmaakmiep, in het kader van wat extra tijd voor mezelf en is het tijd voor heerlijke bedtijd ritueeltjes. Kijk je mee?

Abonneer je op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen nieuwe video’s en ben je altijd up-to-date. Veel plezier met kijken!

Wil je meer video’s bekijken? Dat kan via mijn eigen blog of via mijn YouTube kanaal, daar kun je je meteen even abonneren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.