Persoonlijk

DE 5 BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2018

In augustus zijn wij begonnen met lifeofamomaholic. Heerlijk ons ei kwijt op onze eigen website. Het is super leuk om te merken dat we werden opgemerkt, dat mensen onze site vinden en (trouw) onze artikelen lezen. Er kwam meer interactie en dat is pas echt leuk!

In 4,5 maand tijd zijn er 57 artikelen online gekomen. Ik heb de top 5 van de best gelezen artikelen van 2018 voor je op een rij gezet.

5. Ploggerdeplog

Op nummer 5 staat een plog van een van mijn vrije dagen. Zo ziet niet elke vrije dag van mij er uit, ik ging namelijk met Lisa naar Nijmegen en we hadden een heerlijke high-tea! Ook shopten we samen nog wat.

4. Een interessant beroep

Als ik op Instagram iets deel over mijn werk krijg ik allemaal vragen over wat voor werk ik doe. Ik werk namelijk onregelmatig en dus in verschillende diensten. In dit artikel deel ik er het een en ander over.

3. Geboorte & bevallen

Toen ik zwanger was van Riv ging ik allemaal positieve bevallingsverhalen opzoeken op internet. Eenmaal bevallen van Riv schreef ik al mijn eerste bevallingsverhaal. Dat van Vieve kon niet uitblijven en staat op nummer 3 van de best gelezen artikelen!

2. Een heel persoonlijk artikel

Nog niet zo lang geleden schreef ik een heel persoonlijk artikel. Over mijn vriendschappen, of en hoe die zijn veranderd sinds ik kinderen heb.

1. Opvoedtechnisch bekeken..

Op nummer 1, het best gelezen artikel van 2018, een artikel over opvoeding. Wederom een heel persoonlijk stuk. Ik ben zelf afgestudeerd als pedagoog en je mag dus verwachten dat ik wel het een en ander weet over hoe je met bepaald gedrag van kinderen om moet gaan. Als het op mijn eigen kind aankomt ben ik daar toch een beetje anders in en speelt dat moedergevoel ineens een heel grote rol. In dit artikel: hoe ik het er mee om ga als iemand anders mijn kind corrigeert.

Dat was hem dan! De best gelezen artikelen. Heel erg bedankt dat jullie onze artikelen lezen en mooi om te zien welke onderwerpen jullie het interessantst vinden! In 2019 gaan we uiteraard lekker verder met bloggen. Waarover zou je nog meer willen lezen? Laat het hier onder weten in de comments, of op Facebook of Instagram.

2 Comments

  1. Leuk! Ik volg je/jullie niet vanaf het begin maar ben inmiddels aardig bijgelezen haha!

    1. Dan heb je alsnog niks gemist! 😉 We zijn ook ‘nog’ maar 4,5 maand bezig, dus dan valt het nog mee. Leuk dat je hebt bijgelegen in ieder geval. Fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.