Persoonlijk

LIFEOFAMOMAHOLIC IS JARIG EN TRAKTEERT

Het is een jaar geleden dat lifeofamomaholic.nl de lucht in ging. Een jaar lang bloggen! Ik blik terug op het afgelopen jaar én wie jarig is trakteert! Er valt vandaag wat te winnen. Kijk gauw mee naar het afgelopen jaar en doe mee met de winactie.

1 jaar bloggen. Er verschenen 154 artikelen. 42 daarvan zijn MOMories, wat in het begin plog heette. Ik maakte 13 vlogs (klik hier voor mijn YouTube kanaal en vergeet je dan niet te abonneren) en samen met Pascalle 15 musthaves van de maand.

De eerste artikelen die online kwamen waren de Get To Know Me artikelen van Pascalle en mij. Zo konden jullie ons leren kennen en kon het bloggen van start gaan. Deze twee kwamen allebei exact een jaar geleden online. Toen begon het grote blog avontuur en ik kan wel zeggen dat ik het na een jaar nog steeds net zo leuk vind, of misschien zelfs wel leuker!

BEST GELEZEN

Er zijn blogs in verschillende categorieën die het altijd goed doen. Zoals de tips voor AliExpress (klik hier voor AliExpress pareltjes #1 en hier voor #2). De MOMories scoren altijd erg hoog en zorgen elke week weer voor een piek in de bezoekersaantallen.

Qua best gelezen artikelen zijn er ook ‘losse’ artikelen die door het afgelopen jaar vaak zijn aangeklikt. Misschien hoef ik ze niet eens te noemen.. Die hebben jullie waarschijnlijk allemaal al gelezen. Toch verdienen ze nog wat extra aandacht en achtergrond informatie.

Deze blog is by far het best gelezen. Ik heb hem niet zelf geschreven, dat is dan wel weer ironisch. Ik deed een oproep voor gastblogs en Lysanne reageerde er op. Zij vond het mega spannend om haar verhaal te doen, maar had toch de moed alles op papier te zetten. En kijk eens met wat voor resultaat. Haar verhaal is het meest gelezen op mijn site en ouders van nu benaderde haar n.a.v. haar verhaal voor een interview. Als ik terug kijk in de statistieken wordt de blog met name gevonden door mensen die via een zoekmachine zoeken op hypochondrie. Mooi dat Lysanne haar verhaal zo gevonden wordt en hopelijk mensen helpt om hulp te zoeken hierbij.

Dit artikel kwam eind 2018 online. Het is een heel persoonlijk artikel, ik vond het niet eng om het te schrijven, maar wel om het te publiceren. Want stel dat mijn ‘oude vriendinnen’ hem zouden lezen en het niet op prijs zouden stellen? Aan de andere kant, het is mijn ervaring en ik maak niemand zwart. Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen de rozengeur en maneschijn kant van het moederschap belicht wordt. Wat ik me nog goed kan herinneren is dat ik in de kraamtijd letterlijk ALLES op Google opzocht. Ik hoop oprecht dat iedereen gezegend is met lieve vrienden en vriendinnen, maar ik hoop ook dat dit artikel voor wat herkenbaarheid heeft gezorgd voor de meiden die hetzelfde hebben meegemaakt als ik.

Ik vertelde het net al even; in de kraamtijd was Google mijn beste vriend. Nou scheelt het dat Vieve de 2e is en ik daardoor een stuk minder onzeker die eerste periode door hobbelde, maar wat dan wel weer compleet nieuw was, was dat dit mini mensje ineens per se op haar buik wilde slapen! Oeiiii en die mamamaffia, is niet mild. Ik schreef over mijn ervaring, mijn moedergevoel en ik zocht het een en ander uit over buikslapende baby’s.

MINDER BEKENDE ARTIKELEN

Als je begint met bloggen, dan begin je gewoon ergens. Je schrijft je artikelen, plaatst ze en het is even afwachten wat goed ontvangen wordt en wat minder interessant is. Nou is het zo dat er wat artikelen zijn die minder populair zijn dan andere. De hamvraag is natuurlijk of dat komt omdat de onderwerpen niet leuk zijn of omdat deze geplaatst zijn toen ik nog maar net begonnen was met bloggen? Toen had ik een stuk minder lezers en het kan dus ook goed zijn dat een aantal van jullie die artikelen gewoon gemist heeft.

Ik vond het leuk ze alsnog even wat aandacht te geven, dus bij deze een aantal verborgen pareltjes.

Lijstjes, en dan met name herkenbare lijstjes. Ik vind ze altijd leuk om te lezen. 5 dingen zette ik voor je op een rij waarvan ik zelf zei dat ik ze NOOIT zou doen als ik moeder was. Spoileralert: ik kan je vast vertellen dat dat niet helemaal gelukt is.

Een ander artikel wat ook in de eerste maanden lifeofamomaholic online kwam, was het bovenstaande artikel. Riv had toen hij 1,5 was echt al wel een voorkeur voor welke filmpjes hij op de iPad wilde kijken. Inmiddels is dat grotendeels alweer veranderd. Zo kijkt hij nu veel liever lego filmpjes. Heb je een dreumes/peuter en ben je op zoek naar leuke filmpjes op Netflix? Check dan zeker dit artikeltje even.

WIE JARIG IS TRAKTEERT

Een jaar lifeofamomaholic dus. Een jaar waarin ik al over van alles en nog wat heb geschreven, een jaar waarin ik ook begon met vloggen. Het meest trots ben ik er op dat ik de hele site zelf gebouwd heb, dat ik hem zelf beheer en aanpas wanneer het nodig is.

Om het afgelopen jaar met jullie te vieren en jullie te bedanken voor jullie trouwe bezoek aan mijn site, heb ik een winactie bedacht.

Ik geef een verrassingscadeaupakketje weg aan een van jullie. Dit zal een pakketje zijn waarin favoriete producten zitten van mijzelf en de kinderen. Een echt lifeofamomaholic pakketje dus.

Wat moet je doen?
Volg mij op Instagram (klik op de blauwe button hier onder), laat in een reactie onder de post van de winactie weten dat je mee doet en tag 2 vrienden die lifeofamomaholic nog niet volgden. De winnaar maak ik volgende week woensdag op 28 augustus (my birthday!) bekend.

 • 118
 • 3
 • 108
 • 4
 • 89
 • 4
 • 134
 • 8
 • 93
 • 4
 • 74
 • 10

Dank jullie wel allemaal voor jullie support het afgelopen jaar. De reacties op de artikelen, de Instagram foto’s, de vlogs en het meedenken over de inhoud van deze site. Zonder jullie zou dit bloggen een stuk saaier zijn. Ik hoop nog een hele tijd lekker door te gaan met wat ik doe. Dank je wel!

2 Comments

 1. Super leuk om te lezen en herkenbaar! Precies zoals het is!

  1. ♥ dankjewel! Dat vind ik leuk en fijn om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.