Vlog

WE GAAN ALLEMAAL LOGEREN ☆ VLOG 9

Mag ik allemaal even jullie aandacht… Vandaag is het zover.
Het HONDERDSTE artikel staat online op
lifeofamomaholic.nl. Ja echt, de HONDERDSTE! Ik had van te voren nooit kunnen denken dat ik zoveel lol zou hebben in deze website beheren en vullen. Maargoed. Over tot de orde van de dag..

Het is weer tijd voor een nieuwe video! Vieve had jackpot en ging maar liefst 2 keer logeren. Wij gingen een weekendje weg. Tassen inpakken dus. Wat geef ik onze kids mee als ze gaan logeren? En wat doen wij als we een weekend kindloos zijn? Je ziet het in mijn nieuwste video. Of misschien ook wel niet..

Abonneer je op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen nieuwe video’s en ben je altijd up-to-date. Veel plezier met kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.