Fashion Musthave van de maand

MUSTHAVE VAN DE MAAND – EARCATCHERS

Het is 31 december.. De laatste dag van 2018 is begonnen. Een feestelijke dag voor velen, want we vieren oud&nieuw. Iedereen doet een beetje extra zijn of haar best om er goed uit te zien. Zo ook ik, met mijn musthave(s) van de maand!

Jullie kennen me inmiddels. Groot fan van AliExpress. Meestal koop ik er wat voor de kids, of handigheidjes voor in huis. Dit keer kocht ik wat voor mezelf. Ik heb er 1,5 maand op moeten wachten, maar eindelijk heb ik ze!

Out of my comfort zone

Over het algemeen draag ik simpele, fijne oorbellen. Op mijn werk moet ik ook niet met grote oorbellen aan komen, dat is nogal gevaarlijk. Daarom kies ik vaak maar voor knopjes en die houd ik dan de hele tijd in. Omdat ik grotere oorbellen ook wel leuk vind ging ik op zoek naar wat leuke exemplaren. Ik heb er nou eenmaal niet zoveel behoefte aan om veel geld uit te geven aan oorbellen die ik toch niet dagelijks in heb, dus ik besloot ze bij ome Ali te bestellen. Ik koos 3 paar leuke oorbellen. Wie weet heb je ze in mijn laatste vlog al voorbij zien komen. Hier volgen ze, mét linkjes!

De rode oorbellen zijn nu mijn favoriet. Ik draag zelf nooit rode kleding, ik vind dat dat me niet staat, maar rood in accessoires vind ik wel leuk. Vooral met kerst, want rood is toch wel een beetje de kerstkleur. Daarvoor had ik ze dus ook aangeschaft voor maar €1,36.

Panter print is nog steeds hot én all-time favourite! Ik had al een leuk setje van Primark, met ronde hangers, maar deze met rechthoekige hangers vond ik ook leuk. Kosten je slechts €1,13.

Lees ook: AliExpress pareltjes #2

De ronde, groene oorbellen kostten me ook maar €1,28. Ik ben gek op die groene kleur. Het past bij veel kleding die ik heb.

Ik had nog een leuk paar oorbellen besteld, ook met panterprint, maar dan met haren voor €1,33, maar die zijn nog onderweg.

De oorbellen met glitters die je bovenin ziet liggen had ik al even, maar komen ook van Ali. Deze vond ik zelf heel erg leuk voor de feestdagen, en draag ik ook bij bijzondere of feestelijke gelegenheden (New Year’s Eve!). Ze kosten slechts €0,78.

Ben jij ook gek op sieraden? Wat draag je het liefst voor sieraden? Ik zou het leuk vinden als je even laat weten als je ook leuke oorbellen hebt gevonden op AliExpress. Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne jaarwisseling toe! Tot volgende maand.


2 Comments

  1. Oeh love oorbellen maar draag inderdaad ook meestal dezelfde. Deze heb ik gekregen van mijn man en vind het zo naar voor hem als ik dan van die goedkope oorbelletjes in doe maar na deze leukerds gezien te hebben ga ik toch maar eens opzoek bij oom Ali!

    1. Dat kan ik me wel voorstellen, maar afwisselen is prima toch? Ik vind dit ook niet allemaal oorbellen die je dagelijks in doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.