Gegraveerde tekst in armband
Musthave van de maand

MUSTHAVE VAN DE MAAND – MOEDERDAGCADEAU

Een beetje later dan normaal, maar jullie hebben de musthave van de maand mei nog tegoed! Het duurde iets langer voordat deze musthave binnen was, dus daarom ook niet meteen in mei online gekomen. Wat is het dan, vraag je je nu af? Een super mooi moederdagcadeau: een gepersonaliseerde armband.

Het is al bijna vaderdag, maar mijn eigen moederdag cadeau heb ik pas een week in gebruik. Ik vond dus wel dat ik die nog even met jullie mocht delen. En aangezien Stephan ook wel eens mee leest op de blog, ga ik ook (nog) niet delen wat ik voor hem in petto heb. We blikken gewoon lekker terug op moederdag.

MOEDERDAG

Op moederdag moest ik al om 7:00 uur werken. Geen ontbijt op bed dus, en ook geen cadeaus op bed. Helemaal geen cadeaus die dag.. Steef had 2 dingen voor mij besteld, maar het duurde de eeuwigheid voordat ze binnen kwamen. Ruim 2 weken na moederdag kwam het pakketje dan eindelijk binnen.

PERSOONLIJK CADEAU

Ik kreeg een horloge en een mooie zilveren gepersonaliseerde armband van het merk Pilgrim. De armband is simpel, maar daar houd ik juist van. Om hem persoonlijk te maken, juist omdat het een moederdagcadeau was, hebben we hem laten graveren. Heel eenvoudig, met de tekst Riv & Vieve.

Het was dan eindelijk zover en ik kon de gepersonaliseerde armband ophalen. De gegraveerde tekst is een beetje rosé-/goudkleurig. Dat wist ik van te voren niet, maar vind ik heel mooi. Mijn trouwring is namelijk van roségoud, dus dat past mooi bij elkaar.

Wat mij betreft ook een heel mooi cadeau voor een kersverse moeder of ‘gewoon’ voor je verjaardag. Wat heb jij voor moederdag gekregen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.