Vlog

NAAR MARCO BORSATO MET MIJN ZUS ☆ VLOG 11

Zoals je al in de laatste MOMories hebt kunnen lezen was vorige week een enorme feestweek! Teveel leuk beeldmateriaal voor in 1 vlog. Jullie krijgen er dus 2 van mij. WAT EEN FEEST! Of niet.. als je niet van vlogs houdt 😉

Bedankt voor het geduld! Ik had deze blog gisteravond beloofd. Maarrr ineens was al het beeldmateriaal niet meer beschikbaar, was ik sommige clips kwijt en kon ik wel janken. Blijkbaar had ik bestanden met dezelfde namen opgeslagen en kon ik het gelukkig terug vinden, maar ik moest dus de hele vlog opnieuw maken. Dat ik heb natuurlijk gedaan en een dagje later is hij er alsnog.

In deel 1 van deze weekvlog zie je 27 mei tot en met 29 mei. Ik maak de traktaties voor Riv zijn verjaardag, we ‘vieren’ zijn verjaardag thuis en de klapperrrrrr van de vlog: ik ga met mijn zus naar het concert van Marco Borsato in de Kuip!

Zet een bak koffie of thee, en geniet even van een momentje voor jezelf. Hier is deel 1 van de allernieuwste weekvlog.

Abonneer je op mijn kanaal! Dan weet je zeker dat je een seintje krijgt als deel 2 online staat en mis je nooit meer nieuwe video’s. Veel plezier met kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.