omslag foto minivlog 13
Vlog

OCHTENDROUTINE ☆ MINIVLOG 13

Geen dag is hetzelfde en dus ook geen ochtend is hetzelfde. Volgend jaar moet ik er ook aan geloven: de morningrun naar school en kinderdagverblijf. In deze minivlog van onze ochtendroutine blijkt dat ik nog flink moet oefenen..

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe video. Vandaag een minivlog met daarin onze ochtendroutine.

Zoals jullie misschien wel weten werken wij beiden onregelmatig en daarom hebben wij geen vaste ochtendroutine. Wij hoeven nou eenmaal niet elke dag op een vaste tijd op ons werk te zijn. Ik heb de ochtendroutine van een dag kinderdagverblijf gevlogd. Als jullie het leuk vinden kan ik ook eens een ochtendroutine vloggen van een vrije ochtend. Laat dat maar even in de comments weten!

Abonneer je op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen nieuwe video’s en ben je altijd up-to-date. Veel plezier met kijken!

Wil je meer video’s bekijken? Dat kan via mijn eigen blog of via mij YouTube kanaal, daar kun je je meteen even abonneren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.