Hi!

Welkom op mijn blog. Onze blog moet ik zeggen.
Die van mijn zus en mij. Op haar eigen pagina lees je meer over haar.

Ik ben Marissa en sinds augustus 2018 ben ik deze  blog begonnen. Deze wens was er al veel langer, maar toch ben ik nooit daadwerkelijk een blog begonnen. Waarom niet? Jaren geleden had ik niet zoveel inspiratie. Nu heb ik 2 kindjes, lees ik zelf graag blogs en schrijf ik zo nu en dan stukjes voor Instagram accounts. Hoog tijd voor een eigen blog.

Daar had ik het met Pascalle over, en voilà. Daar was het idee voor een gezamenlijke blog.

Ik ben sinds 13 mei 2015 getrouwd met Stephan. Samen hebben wij 2 kinderen, Riv is geboren op 28 mei 2016 en Vieve op 13 augustus 2017. Met zijn viertjes wonen wij in een gezellig stadje in het midden van het land.

Ik vind het heerlijk om te schrijven over allerlei zaken die te maken hebben met het ‘mama zijn’ maar ook de gewone dingen uit mijn leven. Ik heb Ecologische Pedagogiek gestudeerd, en ben dus afgestudeerd als pedagoog. Nou merk ik wel dat ik op mijn werk een andere opvoeder ben dan thuis, daar heeft dat moedergevoel toch een heel belangrijke rol! Ik heb namelijk een hele leuke en afwisselende baan op een behandelgroep voor jongeren met een lichtverstandelijke beperking en gedragsproblemen. Daarnaast drink ik graag koffie met vriendinnen, vooral in gezellige espressobarretjes, en uiteraard shop ik het liefst voor mijn kleine mini’s.

Ik neem je graag mee voor een kijkje in mijn leven!

Heb je vragen of wil je met mij in contact komen? Vul dan onderstaand contactformulier in.