Hallo!

En dan is er ineens een blog, samen met mijn zusje! Haar idee werd ons idee, mooi hoe zoiets spontaan kan ontstaan!

Samen met dochtertje Liz!

Ik ben Pascalle, de zus van Marissa. In augustus 2018 vertelde ze me dat ze een blog ging beginnen, ik werd meteen enthousiast want ik weet dat dit helemaal haar ding is! In mijn enthousiasme vertelde ik dat ik het de laatste tijd ook zo leuk vind om blogs te lezen, en toen groeide het idee: waarom geen zussenblog?

Hier hebben we niet lang over na hoeven denken, en dit is het resultaat! Ook ik heb sinds de komst van mijn 2 kids genoeg te schrijven en het lijkt me leuk dit met anderen te delen.

Ik ben in 2010 getrouwd met Ruben. Wij zijn inmiddels niet meer met z’n tweetjes, maar hebben twee kinderen. Sef is geboren op 4 juli 2014 en Lizop 22 januari 2017.  We wonen in het oosten van het land, waar onze roots liggen!

Ik heb sinds enkele jaren een eigen onderneming binnen de kinderopvang. Het is een pittige baan naast het drukke gezinsleven, maar ik vind het heerlijk eigen baas te kunnen zijn, mijn eigen visie en beleid te mogen schrijven en dit in de praktijk toe te kunnen passen!

Naast mijn werk geniet ik enorm van de tijd met mijn gezin, ik vind het belangrijk om tijd samen door te brengen en herinneringen te maken! In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie, een middagje shoppen, een etentjeof gewoon lekker bij elkaar thuis! Verder ga ik graag de deur uit voor een rondje hardlopenen bezoek ik regelmatig concerten, want muziek is iets waar ik gewoon nooit genoeg van krijg!

Ook ik neem jullie graag mee voor in kijkje in mijn leven! Heb je vragen, neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier.

Schermafbeelding 2018-08-21 om 16.59.16