Lifestyle Vlog

PLAYDATE, SINT EN QUALITY TIME ☆ (WEEK)VLOG 4

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Je ziet mijn week van 12 tot en met 18 november.

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Je ziet mijn week van 12 tot en met 18 november.

Er werd gewerkt, we gingen bij Michelle, Morris en Benjamin spelen, Steef en ik hadden best wat tijd met zijn tweetjes en Sinterklaas kwam aan in Nederland! We keken de intocht op tv én gingen even bij de intocht in het dorp kijken. Het was een fijne week, kijk je mee?

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van mijn video’s, abonneer je dan even op mijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.