Vlog

DIT KOSTEN ONZE KINDEREN PER MAAND ☆ VLOG 7

Oké spuit 11 hiero. Ik had eind december echt een vet leuk idee.. Een video over de kosten van onze kinderen. Januari is namelijk bij uitstek DE maand waarin mensen bezig gaan met hun goede voornemens. De #budgetchallenges vlogen je om de oren. Dat leek mij een leuk moment om eens te kijken wat ik nou aan geld uit geef aan onze kinderen in één maand. Dat deze video dus pas in maart verschijnt, heeft wat uitleg nodig.

De laatste dagen van januari was ik bezig met de video monteren en de laatste shots op te nemen. En toen kwam mijn zeer gewaardeerde collega blogger Anouk Zwager met een soortgelijk artikel, maar dan geschreven. Ook super leuk om te lezen, want iedereen deelt zijn financiën anders in. Klik dus vooral even HIER als je haar nog niet kent en het artikel nog niet hebt gelezen. Funfact: niet alleen dat onderwerp hadden we gemeen, ook plaatsten we op dezelfde dag een artikel over tijd voor jezelf en geluksmomentjes.

MOSTERD NA DE MAALTIJD

Anyways.. Ik schoof deze video nog even vooruit, want ik vond het niet leuk als er een paar dagen achter elkaar hetzelfde online kwam. Vervolgens kwamen er weer 1000 dingen tussen, je kent het wel, en kwam er niks van. Misschien mosterd na de maaltijd, misschien ook niet.

Bij deze dus in ieder geval de video van wat onze kinderen ons kosten in één maand. De maand januari. Ik kocht kleding, we gingen hapjes eten, we maakten uitstapjes.. en dat kost allemaal geld.

Abonneer je op mijn kanaal! Zo mis je geen nieuwe video’s en ben je altijd up-to-date. Veel plezier met kijken!

1 Comment

  1. […] KIJK OOK DEZE VIDEO: DIT KOSTEN ONZE KINDEREN PER MAAND ☆ VLOG 7 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.