Vlog

EINDELIJK WEER EENS VOOR MEZELF SHOPPEN ☆ VLOG 1

Hi!

Leuk dat je er weer bent. Mijn allereerste vlog! Het was de bedoeling dat er al wat andere video’s eerder online kwamen, maar het monteren liep niet helemaal zoals ik gehoopt had. Uiteindelijk werd het nog heel veel werk en besloot ik eerst deze video te monteren. Hopelijk volgt de rest later nog, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Een héle kleine meerderheid van de stemmers op mijn poll op Instagram, stemde voor een shopvlog in plaats van een shopblog. Om toch een beetje naar jullie allemaal te luisteren heb ik ook een shopblog (klik hier) gemaakt van mijn aankopen bij Søstrene Grene, die leuke winkel die jullie ook in mijn Instagram stories zagen. De rest staat in de vlog.

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Abonneren is gratis en ik ben zeker van plan om meer video’s te maken en dan krijg je altijd een seintje wanneer er weer een nieuwe video online staat. Voor nu, veel kijkplezier bij de shopvlog.

xoxo Marissa 2

1 Comment

  1. […] dit jurkje ben ik zo verliefd! Ik liet hem al even zien in de shopvlog. Zo’n schattig jurkje van de Zara. Hij kost €17,95 en Vieve heeft maat 86. Super handig […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.